Menokracht adventskalender
’24 momenten van aandacht voor jezelf’

Speciaal voor vrouwen die veel ballen in de lucht houden


Ontdek de kracht van zelfzorg met onze ADVENTSKALENDER ’24 momenten van aandacht voor jezelf’. Speciaal samengesteld voor vrouwen die druk zijn en regelmatig vergeten dat ze er zelf ook nog zijn. Juist deze vrouwen verdienen momenten van rust en ontspanning gedurende deze vaak hectische feestmaand.

Het is tevens een uitnodiging en oefening om ook na deze drukke maand aandacht te blijven geven aan jezelf, zodat ontspanning een vanzelfsprekend onderdeel van je dag wordt. Te veel stress is namelijk nergens goed voor.

Zie deze ADVENTSKALENDER als een ADVENTSREIS waarin de vrouw ontdekt hoe ze kan ontspannen op vele verschillende manieren. Ontspannen is fijn, leuk en ook nog eens heel gezond en belangrijk voor een vrouwenlijf. Tijdens de ADVENTSREIS wordt elke dag een nieuwe verrassing onthult, 24 dagen lang, zorgvuldig geselecteerd om haar welzijn te bevorderen.

Voor wie is deze ADVENTSREIS geschikt?

Voor elke hard werkende vrouw die druk en stress ervaart en die behoefte heeft aan ontspanning en aandacht voor zichzelf. Iemand die je een beetje extra zorg en liefde gunt tijdens deze mooie en ook drukke periode. Denk eens aan die bijzondere vriendin, je partner, je zus, je (schoon)moeder of je collega. En denk uiteraard ook aan jezelf als je je herkent in de beschrijving! In dat geval misschien wel in de eerste plaats 😊.

Hoe werkt het?

De verrassingen uit de ADVENTSKALENDER worden je 23 dagen lang digitaal aangeboden en voor kerstavond op zondag 24 december ontvang je een passend presentje voor onder de kerstboom, uiteraard gericht op zelfzorg.

De digitale cadeaus bestaan uit:

Ademoefeningen om de stress te verminderen

Yoga oefeningen ter ontspanning

Wandelaudio’s die je focus brengen naar het hier en nu

Gezonde simpele zelfzorg-recepten ter vermindering van stress

Inspiratiekaarten waarmee je kunt reflecteren

Mindfulness oefeningen die je ondersteunen in dagelijkse situaties

Een mooie live online Yoga Nidra sessie van 30 minuten via Zoom

Alle oefeningen, audio’s, Yoga Nidra sessie, reflectiemomenten en de presentjes samen maken deze decembermaand een aangename maand. Bouw je energie OP in plaats van AF en bereid je voor op een mooi nieuw jaar met goede en blijvende aandacht voor jezelf.

Bestellen

Voor 24 euro mag je iedere dag een luikje openen van je digitale ADVENTSKALENDER én ontvang je voor 24 december per post een cadeautje. Dit is inclusief btw en inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Voor verzending naar het buitenland komen hier nog verzendkosten bij.

Let op! 

Als je de ADVENTSKALENDER voor iemand anders besteld, vink dan tijdens het bestellen ‘iemand anders betaald’ aan en vul daar je eigen gegevens in. De contactgegevens van degene die je het cadeau geeft vul je in bij ‘mijn gegevens’. Let ook op dat je het juiste verzendadres invult voor het toesturen van het cadeautje.

Na het bestellen ontvangt de persoon aan wie je dit cadeau hebt geschonken via de mail van ons een bericht. Om de verrassing te bewaken is het aan jou om te vertellen dat jij de weldoener bent.

 

meerdere exemplaren bestellen? 

Wil je de ADVENTSKALENDER voor meerdere personen afnemen of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op via team@menokracht.nl.

De ADVENTSKALENDER is het resultaat van een samenwerking tussen Helga van Geldrop, expert op het gebied van yoga en ontspanning, en Marieke Schurink, oprichter en eigenaar van Menokracht. De ondersteuning en uitvoering van dit initiatief worden mede mogelijk gemaakt door Miranda Domburg, tevens oprichter van Menokracht. Samen hebben zij hun kennis en expertise gecombineerd om deze kalender te creëren en tot leven te brengen.

PS Misschien ken je iemand in je omgeving die hier mogelijk interesse in heeft, geef de link van deze pagina dan gerust door. Zo helpen we nog meer vrouwen goed en gezond deze bijzondere levensfase door te komen.