Menokracht Coach

De Menokracht Coach is een coach die vrouwen helpt bij vraagstukken die spelen op het snijvlak van werk en de overgang. Zo’n 80% van de vrouwen van 40+ heeft last van de overgang. En die klachten kunnen zich ook op het werk manifesteren. Denk dan niet alleen aan de lichamelijke klachten, zoals: hoofdpijn, vermoeidheid, bloedverlies en gewrichtsklachten. Denk ook aan het verlies aan zelfvertrouwen, het hebben van angsten, concentratieproblemen en even de weg kwijt zijn. Vrouwen in de overgang hebben best vaak twijfels over hun functioneren of over hun carrière. Al deze issues kunnen bewust en zeker ook onbewust spelen. Veel vrouwen weten niet dat ze in de overgang zitten en zijn wel op zoek naar waarom ze zich anders voelen.

Kortom, een Menokracht Coach is geen arts, maar wel een coach die zich verdiept heeft in de overgang. We kunnen je helpen als:

  • Je vragen hebt over de overgang
  • Je behoefte hebt om je verhaal kwijt te kunnen
  • Je merkt dat je niet lekker in je vel zit
  • Je merkt dat het werk niet meer zo lekker loopt en dat de overgang daar mogelijk een rol in speelt

Mocht uit het gesprek blijken dat je behoefte hebt aan medische of alternatieve ondersteuning, dan heeft de Menokracht Coach een goed en uitgebreid netwerk van deskundigen die je verder kunnen helpen.

Tevens krijg je toegang tot de Menokracht academie. Hier kun je aan de slag met de verschillende online modules, zoals de module: ‘Maak kennis met je eigen menopauze’ die wij samen met gynaecologen Pauline Ottervanger en Wilma Smit hebben ontwikkeld. Maar ook: Hormoon Yoga Flow, hartcoherentie, Burn-out en overgang, de rubriek ‘Schrijf Alice’ en nog veel meer.

Hoe werkt het?

Via onderstaand formulier kun je een gesprek aanvragen. Vervolgens nemen wij contact met je op voor het afstemmen van een datum en tijdstip. Het gesprek duurt een uur en vindt vooralsnog online plaats. Per mail ontvang je de bevestiging en het zoomlinkje. 

Aanvraag gesprek Menokracht Coach Zorggroep Sint Maarten

 

Heb je voorkeur voor een dag en tijdstip of vind je het prettig om alvast mee te geven waarover je in gesprek wilt gaan, dan kun je dat hier aangeven.

We nemen contact met je op om een datum en tijdstip met elkaar af te stemmen.

dit veld niet invullen s.v.p.