Over ons…

Marieke Schurink en Miranda Domburg zijn in 2020 Menokracht gestart. Het kernteam bestaat inmiddels uit vijf personen en is groeiende. Daarnaast werken we met een flexibele schil van deskundigen. Laten we ons kort even voorstellen en maak gerust een afspraak om ons en onze dienstverlening beter te leren kennen. Marieke is eigenaar van Menokracht en tevens inspirator en ontwikkelaar van het concept Menokracht. Ze ontwikkelde diverse programma’s en materialen en ze verkent nieuwe terreinen en mogelijkheden in het werkveld van de menotransformatie. Miranda is de spil binnen Menokracht, tevens bewaker van het fort en ontwikkeld en begeleidt met liefde, kunde en passie de programma’s, bijeenkomsten en workshops. Na de opstart en het verder uitbouwen van Menokracht werd het tijd voor uitbreiding.

Helga van Geldrop is onze aanwinst als het gaat om stress en ontspanning en de impact ervan op ons hormonale stelsel. Zij begeleidt diverse workshops en bijeenkomsten en is actief in de online Menokracht community. Met haar kennis en kunde leren en ervaren deelnemers dat de menotransformatie meer is dan opvliegers en nachtzweten.

Daniëlle Roozekrans en Nicole Pas zijn bevlogen en ervaren coaches die vrouwen ondersteunen tijdens de veranderingen die optreden in deze fase van hun leven. De veranderingen hebben doorgaans een impact op het (werk)leven van een vrouw en om dat goed te kunnen doormaken kan het prettig en zinvol zijn je hierin te laten begeleiden en daar hebben deze coaches hun werk van gemaakt.

Verder werken we in onze programma’s samen met verschillende professionals, waaronder: gynaecoloog en vrouwenarts Barbara Havenith, gynaecologen Wilma Smit en Pauline Ottervanger, gezondheidswetenschapper, loopbaanadviseur en yogadocent Jolène van der Steen, gezondheidszorgpsycholoog en hartcoherentietrainer Annemiek Grijpma, Hormoon Yoga Flow docent Sylvia Mullaart-Bonn, Body & Mind en lifecoach Jiska van der Kooij, psycholoog en (wandel)coach Frederike Mewe.

Menokracht Nieuws

Ben je nieuwsgierig naar wat wij doen en wil je op de hoogte blijven van hoe je het arbeidspotentieel van vrouwen kunt vergroten? Meld je dan via onderstaande button aan voor het Menokracht Nieuws.

Een kleine greep uit de organisaties waar wij mee mogen samenwerken:

contact

Heb je een vraag over werk en overgang, de menotransformatie of over een van onze publicaties? Wil je aan de slag met de eigen regie, inzetbaarheid en het werkplezier van jouw vrouwelijke medewerkers van 40+? 

Neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie over de Menokracht Werkcultuur en om de mogelijkheden te verkennen voor een overgangsvriendelijk werkklimaat in jouw organisatie.

Stuur een mailtje naar TEAM@MENOKRACHT.NL of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Menokracht is een label van Voor Liz BV  |  KvK 70236097