Maak kennis met je eigen overgang 

Start simpel en voordelig met het introduceren en borgen van het thema overgang in jouw organisatie.

We krijgen vanuit organisaties vaak de vraag of we niet ‘iets’ hebben waarmee zij de tegel ‘overgang’ kunnen vullen op het vitaliteitsdashboard of op het intranet. Zo kan dit materiaal door vrouwen worden gebruikt voor een eerste kennismaking met haar eigen overgang. Door leidinggevenden, inzetbaarheidsspecialisten en bedrijfsartsen om naar te verwijzen. 

Alleen documenten op een plek plaatsen gaat niet het verschil brengen. Het materiaal op een slimme manier onder de aandacht brengen wel, bijvoorbeeld door het materiaal druppelsgewijs aan te bieden en bij iedere aankondiging komt het onderwerp weer op het netvlies.

Menokracht Starterspakket

Dit pakket bestaat uit een planning hoe je gedurende een langere periode met dit materiaal optimaal aandacht kunt besteden aan het thema overgang in jouw organisatie, een introductiedocument met bijhorende werkbladen, zoals: de Greenescale, logboek, kwetsbaarheidsmodel, BMI berekenen, check of je in een risicogroep zit.

Daarnaast bevat dit pakket 2 podcasts (audiobestanden) met vrouwen die open en eerlijk vertellen over hun ervaring met de overgang in het werk en hoe zij daarmee zijn omgegaan. En bieden we de twee verhalenbundels van werkende vrouwen in de overgang en een aantal afbeeldingen met pakkende quotes. Tevens ontvang je een afbeelding (zie hiernaast) van een collage van het pakket, zodat je dit als illustratie bij de aankondiging kunt meesturen of gebruiken als afbeelding voor de tegel. 

Na bestellen ontvang je het materiaal en kun je dit vervolgens op je eigen intranet of vitaliteitsdashboard zetten.

Tarief starterspakket: € 297,- excl. btw

PS Misschien ken je een collega of iemand in je omgeving die hier mogelijk interesse in heeft, geef de link van deze pagina dan gerust door. Zo helpen we nog meer vrouwen goed en gezond deze bijzondere levensfase door te komen.