Menokracht Card Deck

Ontdek de kracht van de menotransformatie 


Leer op een leuke manier meer over de overgang en de uitdagingen en kansen die bij deze menotransformatie horen, én hoe je hierover het gesprek kunt voeren. Op het werk, met vriendinnen, je partner of met jezelf. 

Het card deck kan dus heel goed door leidinggevenden of coaches gebruikt worden, en ook door de vrouwen zelf (met elkaar of individueel). In het boekje hebben we hiervoor verschillende manieren weergegeven hoe je met de kletskaarten op een prettige manier aan de slag kunt, zonder dat het ongemakkelijk wordt. 

We merken dat praten over de overgang best lastig kan zijn. Dit kan – heel praktisch – door een gebrek aan kennis zijn, maar het kan ook zijn dat het wat ongemakkelijk voelt. Het onderwerp wordt als intiem of privé ervaren, vrouwen willen niet zeuren, of vinden het lastig om er woorden aan te geven. Hoe start je dan een gesprek?

Wat we tegelijkertijd ook merken is dat als vrouwen erover praten, het ze veel brengt. Veel gehoorde uitingen zijn: “oh, ik dacht dat ik de enige was”, “ik ben dus niet gek!”, “wat een feest van herkenning”. De herkenning, erkenning, het gevoel van opluchting en saamhorigheid dat ontstaat is zo waardevol. Dit gunnen we alle vrouwen en ook de mensen in hun omgeving, want deze fase kan ook leiden tot onbegrip en verwijdering. 

 

Alles voor het voeren van een goed gesprek 

In de basis zijn de kaarten in het card deck bedoeld om je aan het denken te zetten, je te laten weten dat de overgang de normaalste zaak van de wereld is (maar soms wel uitdagend kan zijn). De kaarten kunnen een mooie aanleiding zijn om met anderen een goed gesprek te voeren, dat gesprek is waardevol.

Waardevol, omdat je in contact met anderen ontdekt dat je niet alleen bent en veel van elkaar kunt leren. Het goede gesprek is een oeroude methodiek om beter te kunnen omgaan met uitdagingen die je ervaart. Natuurlijk kun je het card deck ook voor jezelf houden en in jezelf de antwoorden geven op de vragen.

Referentie Card Deck Menokracht

Waar bestaat het card deck uit?

Het card deck bestaat uit 60 kletskaarten met bijbehorend informatief boekje. De kletskaarten zijn in drie categorieën onderverdeeld: 

  1. algemene kaarten;
  2. kaarten die ingaan op het verhogen van kennis en bewustzijn;
  3. kaarten die ingaan op de ontwikkeling en (verander)wensen van vrouwen. 

In het boekje vind je naast informatie over de overgang en menotransformatie, ook een aantal spelvarianten. Zowel voor op het werk als privé. Tevens kunnen deze kaarten goed ingezet worden bij het coachen van vrouwen in hun persoonlijke en loopbaanontwikkeling.

Tarief

Menokracht card deck: € 32,75, inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

Meerdere exemplaren of vanuit het buitenland bestellen? 

Wil je gebruikmaken van onze combi-deal (een minimale afname van 20 card decks plus een gratis online sessie voor managers, HR specialisten, coaches, etc. die met het card deck aan de slag gaan)?

Of wil je vanuit het buitenland of meerdere card decks bestellen die op 1 adres afgeleverd mogen worden? Stuur ons dan een mailtje met het aantal en het factuur- en verzendadres. Dat scheelt je verzendkosten. 

Laat in geval van bestellen vanuit het buitenland ook even weten of de btw verlegd moet worden. 

 

PS Normaal worden de card decks binnen 1-3 werkdagen verstuurd. In de vakantieperiode kan dit ietsje langer duren.

Extra service voor organisaties

Ben je werkgever en wil je gebruikmaken van onze extra ondersteuning, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen online of op locatie een Q&A of rondetafelsessie organiseren om de inhoud te duiden, we kunnen gesprekken begeleiden en/of het Menokracht Introductieproject helpen opzetten en uitrollen. Misschien goed om te weten is dat bij het introductiepakket ook een card deck wordt geleverd.

Wil je verkennen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op via: team@menokracht.nl of vul het contactformulier in.

Introductiepakket ruw

PS Misschien ken je een collega of iemand in je omgeving die hier mogelijk interesse in heeft, geef de link van deze pagina dan gerust door. Zo helpen we nog meer vrouwen goed en gezond deze bijzondere levensfase door te komen.