Dag 10

Inspiratiekaart


Welkom bij dag 10 van onze adventsreis
 

Op dag 10 wederom een inspirerende boodschap voor jou, virtueel verpakt in een doosje met een mooie strik eromheen. De boodschap is: spreek je uit en start jouw gewenste verandering. Soms vergt het wel een beetje moed. Maar met iets rond blijven lopen vreet energie en staat haaks op goed zorgen voor jezelf. Het is een mooie oefening voor een toekomstige situatie.

Spreek je uit

Jezelf uitspreken is waardevoller dan je denkt! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Duidelijkheid is namelijk super aantrekkelijk. Je omgeving snapt waar je mee in je hoofd rondloopt en kan je daarbij ondersteunen. En op het moment dat jij woorden geeft aan gedachten start er een verandering in je binnenste. Het helpt je om je gedachten te organiseren. Er razen namelijk nogal wat ideeën door je hoofd. Als je een gedachte hardop uitspreekt, scheid je de hoofdzaken van de bijzaken. Dus ook als het spannend is: ‘spreek je uit’.

Inspiratiekaart

Maak een foto van onderstaande inspiratiekaart, zodat je hier nog eens naar kunt kijken. Soms kan het helpen om in je agenda momentjes te plannen waarin je de verstilling mag opzoeken.