Menokracht aanbod

Wil je het thema ‘overgang & werk’ introduceren in jouw organisatie of wil je aan de slag met een Menokracht Werkcultuur? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder vind je een beknopt overzicht van onze basisactiviteiten. 

In al onze activiteiten hebben we aandacht voor wat de overgang nou precies is, de impact die het kan hebben op het functioneren, waar kun je naartoe als de klachten je teveel belemmeren, het goede gesprek en natuurlijk ook voor de positieve kanten van de menotransformatie, want deze levensfase brengt vaak een mooie ontwikkeling met zich mee en biedt kansen voor zowel de vrouw zelf, als ook voor werkgevers. 
 
Onze basisactiviteiten:

Klik op de activiteiten voor meer informatie.
 
  1. Menokracht Introductiepakket, inclusief card deck (ook los te bestellen)
  2. Introductiecollege ‘Overgang & Werk’
  3. Workshop ‘Ontspannen door de overgang’
  4. Workshop ‘De menotransformatie in de werkpraktijk’
  5. Rondetafelprogramma ‘Overgang & Werk’, inclusief het rondetafelgesprek
  6. Persoonlijk coachtraject
  7. Menokracht Programma


Aanhaken op…

Naast dit aanbod kunnen we ook aanhaken op bestaande (leiderschaps)programma’s en activiteiten voor leidinggevenden en teamcoaches, zodat we deze groep eenvoudig mee kunnen nemen in het thema ‘Overgang & Werk’ zonder het onnodig zwaar te maken of te medicaliseren. We kunnen dit doen door (eventueel digitaal) aan te haken bij sessies of workshops, en/of middels het toevoegen van extra sheets in een al bestaande presentatie, video of audiobestand, etc. Vooraf verkennen we met elkaar wat er al in de organisatie aanwezig is en wat passend is. Zo kun je met een kleine inspanning ook de groep die het thema ‘overgang’ ongemakkelijk vindt bereiken.

Heb je behoefte aan een meer creatieve invulling (een online coachgesprek, MenoYoga, een groepswandeling rondom het thema menotransformatie, een bijeenkomst waarin de vragen uit het card deck centraal staan, etc.) of heb je een specifieke vraag om het thema overgang & werk in jouw organisatie te introduceren of verder te brengen, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee! 

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar welke route het beste past bij jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via team@menokracht.nl.