Dag 22

Inspiratiekaart


Welkom bij dag 22 van onze adventsreis
 

Op deze dag inspireren wij jou om eens na te denken over ‘de beste versie van jezelf’. Het is een kans om meer ontspannen door het leven te gaan. Zie het als een ontdekkingsreis. Het begint met het omarmen van je eigen unieke kern, met al je talenten, passies en eigenaardigheden. Het is het pad van zelfliefde, waarbij je jezelf accepteert met al je onvolkomenheden en tegelijkertijd gelooft in de ongekende mogelijkheden die in jou schuilen.

Wat is die beste versie van jezelf?

Durf daarin eens heerlijk te ontspannen en te dagdromen de komende dagen. Betrek ook die lieve mensen erbij die je hebt in je omgeving. Schets, droom en creëer. En dan kom je langzaam bij de uitvoering. Dat is soms even zoeken. Zoals de kaart hieronder adviseert, doe het in kleine stapjes. Met kleine stapjes maak je uiteindelijk grote stappen. En vaak is het nemen van kleine stappen makkelijker, beter uitvoerbaar en het geeft je een betere kans op slagen. Ben jij benieuwd naar de beste versie van jezelf? Begin vandaag met je ontdekkingsreis!

Inspiratiekaart

Maak een foto van onderstaande inspiratiekaart, zodat je hier nog eens naar kunt kijken. Soms kan het helpen om in je agenda momentjes te plannen waarin je de verstilling mag opzoeken.