Dag 24

Cadeautje uitpakken


Welkom bij dag 24 van onze adventsreis
 

We zijn hiermee aan het einde gekomen van onze adventsreis. Fijn dat je deze reis met ons hebt gemaakt. De inhoud van de adventskalender is tot en met 31 januari voor jou beschikbaar. Zo start je ook het nieuwe jaar met ontspannen momentjes voor jezelf.

Detox

Lees onderaan deze pagina nog even de korte handleiding over het gebruik van de deo. Deze werkt namelijk toch iets anders dan ‘normale’ deo’s en het is goed hier op voorbereid te zijn.

Verder zijn we heel benieuwd hoe je alle momenten van zelfzorg hebt ervaren. Leuk als je ons mailt via: team@menokracht.nl

We wensen je heerlijke en vooral ontspannen kerstdagen en al het goeds voor het nieuwe jaar.

Warme groet,
Marieke, Miranda en Helga

Handleiding deo

Als je nog niet eerder de deo van Loveli hebt geprobeerd, dan zijn er 2 dingetjes die handig zijn om te weten:

1. Je hebt maar heel weinig nodig van deze deo. Eén keer per dag een dun laagje onder je oksels smeren of stempelen is genoeg om beschermd te zijn tegen zweetgeur. Als je te veel smeert, ga je sneller door de deo heen, maar heb je ook kans op bultjes of irritaties van je huid. Ook als je weinig gebruikt, werkt de deo heel goed.

2. Geef het een kans! Het kan zijn dat je lichaam echt even moet wennen aan een nieuwe deo. De Loveli deo werkt namelijk heel anders dan de gewone deo’s met aluminium. Het kan dus zo zijn dat je tijdelijk meer gaat zweten of naar zweet gaat ruiken. Bij de meeste mensen is dat na een paar dagen voorbij en ruik je helemaal niks meer.

Was (of scrub met een washandje) je oksels een keertje extra met een milde wasstof. En hou vol! Deze detox duurt maar even en je zult merken dat de Loveli deo steeds beter voor je gaat werken.