INSPIRATIE WORKSHOP ‘ENERGIEK IN JE WERK’. 
VOOR VROUWELIJKE ‘BOUWERS’ VAN 40+

Teveel vrouwen van 40+ ervaren stress en worstelen met hun energiebalans en dat heeft vaak een negatieve impact op de carrière. Hoe vind je in zo’n situatie de uitweg? Deze workshop kan het begin zijn van een nieuwe start. 
 

Tijdens de workshop duiken we in de potentie van ZAKELIJK HUMAN DESIGN en dus ook in jouw CHART. Waar zitten je energielekken, waar zitten je kwaliteiten en waar ervaar jij kracht? Heel belangrijk om dat tot in je diepste van je lijf te voelen en te snappen. Daarmee kom je tot jouw kern en dan is het veel makkelijker bewegen. 
Deze workshop is speciaal ontworpen voor klassieke bouwers [GENERATORS] en uitgesproken bouwers [MANIFESTING GENERATORS] van 40+ die kampen met energieverlies in het werk en/of twijfelen of de werkplek nog de juiste is. 
   

je bent welkom op woensdagochtend 7 februari 2024

De workshop is van 9.30 tot 13.00 uur, inloop vanaf 9.15 uur en zal op de Maliebaan in Utrecht worden gegeven.

70% van de mensen heeft het human design profiel van een klassieke bouwer (generator) of een uitgesproken bouwer (manifesting generator). 

Bouwers zijn energieke mensen. Vaak hebben ze een natuurlijke, constante levenslust. Ze hebben een uitlaatklep nodig voor hun innerlijke drive en kunnen toegewijd werken aan projecten. Het zijn de werkmieren die ervan houden hun handen uit de mouwen te steken. Voel je al enige herkenning?  

Deze bijeenkomst is speciaal op maat gemaakt voor deze bouwers en daar heb ik een goede reden voor.

Bouwers beschikken van nature over veel energie. Dat is een prachtige kwaliteit waarmee ze bergen werk kunnen verzetten. Veel bouwers in de menotransformatie worstelen met verlies aan energie. Ze voelen zich vaak uitgeput. En dat heeft een negatieve impact op hun werk(kwaliteiten). Ze merken dat het werk hen zwaarder valt dan voorheen. Ze zijn niet meer zo scherp als vroeger. Ze worden onzeker in het werk en vragen zich of het werk nog wel passend is. En uiteraard heeft dit ook een impact op het leven thuis.

Een andere reden om te willen werken met bouwers is de diepgaande herkenning die ik voel met bouwers, want ik ben zelf een uitgesproken bouwer, zie mijn chart hieronder.


In mijn opleiding tot zakelijk human design specialist heb ik gemerkt dat bouwers onderling veel herkenning ervaren en dat helpt in het ontdekken van je eigen profiel. Hieronder beschrijft één van de deelnemers van de workshop dit proces heel mooi.

Ik heb de workshop erg zinvol gevonden. Allereerst heel erg fijn dat we allemaal hetzelfde energietype waren, daardoor heb je gelijk allerlei onderwerpen en vraagstukken bij de hand die iedereen (deels) herkent. Dat verdiept het gesprek enorm. En het is echt van meerwaarde dat je eigen chart ook langskomt en dat je daardoor heel specifieke tips meekrijgt voor jou als persoon.”  – Janine van Wijk –

de onuitputtelijke energie van een bouwer lijkt tijdens de menotransformatie niet meer zo vanzelfsprekenD.  

En eigenlijk is dat heel logisch. Helaas kampen veel vrouwen met stressklachten, zitten niet zo lekker in hun werkvel of zitten overspannen thuis.

Tijdens de bijeenkomst leg ik je uit hoe dat werkt voor bouwers.    

þ Ik leg je uit wat de impact van stress is op je systeem tijdens de menotransformatie en hoe dat werkt.

þ Ik ga je vertellen wat het is om een bouwer te zijn en wat daar van nature bij hoort.

þ Ik leg je uit waar bouwers energielekken kunnen ervaren. En ik laat je dat voelen.

þ Samen gaan we oefeningen doen waarmee jij leert hoe je je bouwer energie weer terug kunt krijgen.

Neem de leiding over jouw leven. In de workshop bied ik je een manier om te starten met het terug claimen van jouw energie. Zodat jij handvatten krijgt om te kunnen ‘bouwen’ aan jouw carrière of onderneming vanuit het energieprofiel dat bij jouw hoort. 

 

Enkele praktische zaken 

Graag doe ik aan verwachtingsmanagement, want ik merk dat de honger naar kennis over human design groot is en er is heel veel informatie te halen uit een enkele chart. Veel te veel om dat allemaal aan bod te laten komen in de uurtjes dat we bij elkaar zijn. Uiteraard duiken tijdens deze bijeenkomst in de charts van alle deelnemers. We gaan er een aantal zaken uitfilteren en deze nemen we mee tijdens onze sessie. Mocht het na deze workshop naar meer smaken? Weet dan dat er na de workshop altijd ruimte is om een 1 op 1 traject met mij aan te gaan.  

Uiteraard zie ik op voorhand graag alle profielen zodat ik kan intunen op de bouwer kenmerken in je profiel. Dus vergeet deze niet te mailen. 

Op woensdag 7 februari duiken we samen in de bouwer energie en je bent van harte welkom om te gaan voelen hoe dat is. Kennis is een eerste belangrijke bouwsteen in jouw transformatieproces en met ‘voelen’ bereik je een diepere laag.

þ  In deze workshop heb ik plek voor maximaal 5 vrouwen die nieuwsgierig zijn naar hun bouwende kwaliteiten en energie.

þ  Voor deze intieme workshop vraag ik een prijs van 225 euro, exclusief btw.

þ  De inloop van de workshop is van 9.15 tot 9.30 uur. We eindigen om 13.00 uur.

þ  De workshop is op de Maliebaan in Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en met OV.

þ  Inschrijven kan via de inschrijfknop boven- en onderaan de pagina.

þ  Als je je hebt aangemeld, mail dan je human design profiel naar: marieke@menokracht.nl

þ  Weet je niet of je een bouwer bent? Doe dan de gratis test op GET YOUR CHART (JOVIANARCHIVE.COM). Je hebt je geboortedatum, exacte geboortetijdstip en geboorteplaats ervoor nodig.

Hieronder een fijne reactie van Brenda die eerder deelnam aan de workshop:

 

Begeleiding Workshop – Voor wie nieuwsgierig is 😊 

Aan de hand van de foto is al wel duidelijk dat ik, Marieke Schurink, deze workshop zal begeleiden. Ik ben arbeid- en organisatie socioloog en ik werk graag met het menselijk kapitaal. Van nature ben ik nieuwsgierig naar mensen en hoe zij een werkplek kunnen creëren die past bij hun kwaliteiten en behoeften. Sinds 2010 ben ik eigen ondernemer en ik heb op veel verschillende manieren vorm gegeven aan thema’s als inzetbaarheid, arbeidspotentie en werkplezier.

Sinds 2020 gaat mijn interesse specifiek uit naar vrouwen en hoe zij gedurende hun leven, vol hormonale events, invulling geven aan hun werk of onderneming. Dat gaat niet altijd zonder slag en stoot. Met een groeiende gedrevenheid werk ik aan het vergroten van de bewustzijn van de vrouwelijke positie (met alles wat daarbij komt kijken) op de arbeidsmarkt.

De laatste twee jaren ben ik gegrepen door (zakelijk) human design. Linda Brandwijk heeft mij de waarde van dit ‘energiesysteem’ laten inzien en ook laten voelen. In eerste instantie door mij te begeleiden bij mijn eigen ondernemingsplannen. Later ben ik in contact gekomen met de opleidingsmogelijkheden van TALENT SPECIALISTEN. Vanuit de drang ‘dit moeten andere vrouwen ook weten’ heb ik de opleiding ‘applicatie programma zakelijk human design’ gevolgd. En inmiddels heb ik het verdiepingsprogramma ‘leiderschap & energiedynamieken’ met succes afgerond. 

Op dit moment richt ik me vooral op vrouwen van 40+ die willen leren dansen met hun eigen energie. Vrouwen die willen leren hoe hun eigen energiesysteem werkt, dat helpt om de eigen welzijn te bewaken. Vrouwen die willen ontdekken waar hun krachten liggen en hoe ze hun potentie beter kunnen inzetten. In hun werk of in hun eigen bedrijf. Hoe mooi is het om je echte werkpotentie te ontdekken en te mogen voelen. Dat gun ik elke vrouw! Met al die mooie en wijze vrouwen kunnen we de huidige wereld mooier maken, dat is mijn stellige overtuiging.  

Wie weet tot ziens op de workshop of tijdens een 1 op 1 sessie. Je mag me voor vragen altijd mailen naar marieke@menokracht.nl.  

  

PS Misschien ken je een collega of iemand in je omgeving die hier mogelijk interesse in heeft, geef de link van deze pagina dan gerust door. Zo helpen we nog meer vrouwelijke BOUWERS beter om te gaan met hun eigen energie tijdens die menotransformatieve jaren.